Proje Ortaklarımız

Üye Olun

E-posta:

Sitemize üye olarak bizden haberler alın.

Haberler


KÜLTÜR2000 KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN 7 AĞAÇ ORMANLARI’NA ANLAMLI DESTEK...

27/04/2009

KÜLTÜR2000 KOLEJİ 5-A ve 5-B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Nurhayat Yazıcı rehberliğinde yaptıkları kermesten elde ettikleri gelir ile 7 Ağaç Ormanları’na 161 yeni fidan bağışladı. Katkı sertifikalarını ulaştırdığımız öğrenciler, vakfımıza gönderdikleri mektup ve fotoğraflarla bu anlamlı çalışmayı özetledi:

Bizler KÜLTÜR2000 KOLEJİ 5-A ve 5-B sınıfı öğrencileriyiz. Sosyal Bilgiler dersinde “Ürettiklerimiz” ünitesi ile ilgili “Ürün tasarlayalım ve pazarlayalım” başlığıyla bir proje gerçekleştirdik.

32387 k1.250px

 

 

 

 

 

 

 

Bu projeyi hazırlarken, araştırma yapmayı, ihtiyaçlarımızı belirlemeyi, takım çalışmasını, yaratıcılığımızı geliştirdik. Ürünümüzü tasarladıktan sonra tanıtım aşamasında slogan yazdık, ürünümüze tanıtım şarkısı besteledik.

Ürünümüzü yarattıktan sonra, okulumuzda açtığımız işyerlerimizde pazarladık. Kazancımızı bir sosyal sorumluluk projesi ile değerlendirmek istedik. Karar vermek için de araştırmalar yaptık.

 32387 k2.250px

 

 

 

 

 

 

Bunun için “ÇEKÜL Vakfı’nı” seçtik. Çevre ve Kültür değerlerimizin korunmasının, bizim ve gelecek kuşaklar için önemini “Adım Adım Türkiye” ünitesi ile araştırmış ve öğrenmiştik.

5-A ve 5-B Sınıfları olarak kazandığımız 700 TL’yi ÇEKÜL Vakfının 7 Ağaç Ormanları Projesi ile paylaşmaya karar verdik.

Saygı ve sevgilerimizle.

KÜLTÜR2000 KOLEJİ
5-A VE 5-B SINIFI ÖĞRENCİLERİ

< Tüm haberler