Proje Ortaklarımız

Üye Olun

E-posta:

Sitemize üye olarak bizden haberler alın.

Haberler


BEYPAZARI KÜLTÜR ELÇİLERİ UÇURTMA ŞENLİĞİNDEYDİ...

01/05/2009

Bu yıl 8.si düzenlenen Beypazarı Uçurtma Şenliği’nde genciyle yaşlısıyla hem Beypazarlı hem de Ankaralı uçurtma tutkunları bir araya geldi.

sany0040.350px

26 Nisan Pazar günü Beypazarı Kaymakamlığı, Beypazarı Doğa Evi ve Beypazarı Belediyesi'nin katkılarıyla, Beypazarı’nın şenlik merkezi olan Hıdırlık Tepesi’nde yapılan etkinliklerde katılımcılar, uçurtmalarıyla yarışma fırsatı da buldular. En Büyük Uçurtma, En Farklı Uçurtma, En Yükseğe Çıkan Uçurtma ve En Yaşlı Uçurtmacı dallarında yarışan  katılımcılardan dereceye girenlere sürpriz ödüller ve plaketler verildi. Her yıl çeşitli animasyon gösterileriyle renklenen şenlikte bu yıl Uluslararası Engelliler Vakfı Korosu ile Beypazarı Belediyesi Gençlik Merkezi Folklor Ekibi gösterileriyle çocuklara özel eğlenceli bir program hazırlandı. 

 sany0046.350px

Beypazarı Kültür Elçileri'nden; Mehmet Başaran,İdris Uslu,Manolya Yaman, Elif Aktaş, Elif Ersoy, Zekeriya Ünal, Rabia Ersoy, Esra Çakıroğlu, Seda Uzunoğlu, Safiye Kübra Uysal, Emre Çanak, Mustafa Fatih Arslan, Huri Koçak, Metincan Gökdemir yaptıkları uçurtmalarla şenliğe katıldılar. Uçurtmalarına ETİ ÇEKÜL Kültür Elçileri de yazmayı ihmal etmeyen Kültür Elçileri güzel zaman geçirdiler.

< Tüm haberler